keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Horroskausi päättyy

Minua pitkään vaivannut kahden blogin ongelma poistuu nyt. Avasin aikoinaan tämän blogin vastapainoksi "viralliselle" blogilleni, joka keskittyi lähinnä työelämän edunvalvonnan ja kunnallispolitiikan teemoihin. No, hiljaiseksihan tämä jäi ja tajusin vasta nyt itsekin, että muutamaan vuoteen en ole tänne yhtään tekstiä kirjoittanut.

Tuon virallisemman blogini palveluntarjoaja ilmoitti, että mikäli en tiliäni siellä uusi vuoden vaihteeseen mennessä, päätyy ko. blogi bittiavaruuden hautausmaalle. Muutamaan vuoteen eivät kyllä laskuakaan ole lähettäneet, joten ei liene ihmekään. Siinäpä siis hyvä syy herätellä tätä blogia henkiin ja kuopata vanha.

Tuon virallisemman blogini tekstejä en aio pelastaa tai tallettaa, joten muutaman vuoden aukko tulee niille, jotka kirjoitteluani haluaisivat taaksepäin selailla.

Jos alunperin tämän blogin ajatus oli olla hieman vapaamuotoisempi ja epävirallisempi, muuttuu tuo näkökulma varmaan jatkossa pakostakin astetta muodollisemmaksi. Mutta eiköhän joitain välikevennyksiä ole aina ajoittain odotettavissa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti